Eveniment

Pasajul Ciurel, proiect de 470 mil. euro pentru „a face mai uşor stânga de pe Str. Virtuţii pe Splaiul Unirii“

Pasajul Ciurel, proiect de 470 mil. euro pentru „a face...

Autor: Bogdan Alecu

04.09.2019, 07:30 11522

Primăria Capitalei va finaliza în acest an lucrările la Pasajul Ciurel, în prezent cel mai scump şi cel mai mare proiect de infrastructură din Bucureşti, însă lipsa oricărui plan concret cu privire la drumul expres sau bulevard dintre pod şi centura capitalei îl fac aproape complet inutil. Mai mult, timp de 12 ani de când a demarat proiectul, Primăria nu a demarat concret niciun plan de exproprieri, şi nici primăria generală şi nici cea de sector - sector 6 - nu au blocat construcţia de noi imobile pe traseul viitorului drum expres. 

„Podul face parte dintr-o investiţie mult mai mare. Problema este că nu se continuă investiţia prea curând, nu că podul ar fi inutil. Acum are o utilitate foarte scăzută deoarece nu se continuă drumul“, a precizat Ionuţ Ciurea, vicepreşedinte şi director executiv al asociaţiei Pro Infrastructură, specializată în monitorizarea lucrărilor de infrastructură.  

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO