Eveniment

Patronatele din turism cer demiterea directorilor CNAIR şi a şefului Biroului de Poliţie A2

Patronatele din turism cer demiterea directorilor CNAIR...

Autor: Mediafax

04.06.2019, 00:00 133

Patronatele din turism cer demiterea directorului CNAIR şi a şefului Biroului de Poliţie A2 din cauza ritmului lent cu care se desfăşoară lucrările de reparaţii la autostrada A2, fluxul de turişti către litoral fiind grav afectat. Hotelierii ameninţă cu grevă fiscală. Într-un comunicat de presă, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) acuză ritmul lent cu care se desfăşoară lucrările de reparaţii la autostrada A2 şi faptul că acestea se desfăşoară în sezonul estival început la 1 iunie, lucru care afectează grav fluxul de turişti către litoralul românesc.

Patronatele cer demiterea directorului Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) şi a şefului Biroului de Poliţie Autostrada A2, pe care-i consideră responsabili de blocajele de pe autostradă.

Dacă lucrările la autostradă nu se încheie până pe data de 15 iunie, hotelierii ameninţă cu grevă fiscală pe termen nelimitat, pe parcursul căreia „vor refuza să mai plătească taxe către statul ai cărui funcţionari, plătiţi cu salarii uriaşe, umilesc de ani de zile turiştii care îşi fac concediul pe litoralul românesc”. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO