Eveniment

Persoanele RESPONSABILE de clubul Colectiv. Galerie FOTO cu toate ACTELE. Cine şi-a asumat răspunderea şi cine sunt cei care au dat toate semnăturile

Persoanele RESPONSABILE de clubul Colectiv. Galerie FOTO...

Autor: Ştefan Stan

01.11.2015, 13:22 32541

Firma Colectiv Club, care deţine clubul unde a avut loc tragedia de vineri seară din Capitală, este deţinută de Alin George Anastasescu (47%), Costin Mincu (23%) şi Paul Cătălin Gancea (30%).

Alin George Anastasescu este din Voluntari, judeţul Ilfov şi are 28 de ani. Costin Mincu are 36 de ani şi este din Bucureşti, Sectorul 6, iar Paul Cătălin Gancea are 28 de ani şi este tot din Bucureşti, Sectorul 6.

Colectiv Club SRL, înfiinţată în octombrie 2014, a avut o cifră de afaceri de 45.000 de lei în 2014. Alin George Anastasescu mai controlează companiile Sasquatch, cu o cofră de afaceri de 651.000 de lei în 2014. Music Hall, firma pe care o deţine împreună cu Costin Mincu, a avut o cifră de afaceri de 223.000 de lei în 2014.

Primăria Sectorului 4 a emis un comunicat de presă în care a făcut publice toate actele constitutive ale clubului Colectiv. 
 
"Faţă de tragedia produsă în noaptea de vineri, 30 octombrie a.c., în incinta Clubului Colectiv, soldată cu 27 de victime şi aproximativ 170 de răniţi, în raza de competenţă care îi revine, conform Legii, Primăria Sectorului 4 face următoarele precizări:
 
Respectivul agent economic îşi desfăşura activitatea în baza declaraţiei pe propria răspundere, conform căreia, erau întrunite condiţiile de funcţionare, specifice pentru fiecare autoritate publică. Declaraţia pe propria răspundere a fost cuprinsă în certificatul constatator pentru punctul de lucru, document eliberat la data de 7.10.2014 de către Registrul Comerţului.
 
Ulterior emiterii acestuia, S.C. Colectiv Club SRL s-a adresat Primăriei Sectorului 4, solicitând eliberarea acordului şi autorizaţiei de funcţionare. În acest sens, a depus un dosar conţinând: certificatul de înregistrare de la Registrul Comerţului, actul constitutiv de înfiinţare a societăţii, certificatul constatator pentru punctul de lucru, dovada spaţiului, contractul de salubrizare, certificat fiscal emis de Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale Sector 4, chitanţa dovedind achitarea taxei  aferentă eliberării. Eliberat de către Registrul Comerţului în baza unei declaraţii pe propria răspundere, certificatul constatator cuprinde codurile CAEN pentru tipul de activitate desfăşurată, în acest caz, alimentaţie publică, baruri şi alte activităţi de serviere a băuturilor, activităţi de producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune, activităţi de post producţie video, activităţi de interpretarea artistică, spectacole, alte activităţi recreative şi distractive. De asemenea, conform Legii, respectivul certificat constatator rămâne valabil până la modificarea condiţiilor de funcţionare sau activităţilor pentru care s-a dat declaraţia pe propria răpundere.", conform comunicatului de presă al Primăriei Sectorului 4. 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO