Eveniment

Peste 2 milioane de români merg la munte în vacanţa de iarnă, iar 10% au ales ca destinaţie Braşov şi Poiana Braşov

Peste 2 milioane de români merg la munte în vacanţa de...

Autor: Florentina Niţu

11.12.2019, 13:59 401

Peste 60% dintre românii care îşi vor petrece vacanţa de iarnă în România, iar peste 2 milioane au ales ca destinaţie staţiunile montane. Majoritatea, 195.000 de români, îşi va petrece vacanţa în Braşov sau în Poiana Braşov, potrivit reprezentanţilor lanţului hotelier Ana Hotels, controlat de George Copos.

”Poiana Braşov este unică, este locul care te încarcă cu multă energie pozitivă. Poiana Braşov este destinaţia ideală pentru escapadele de iarnă”, a spus Carmina Gal, directorul Ana Hotels din Poiana Braşov.

Oferta de cazare din zona Braşov cuprinde peste 1.600 de hoteluri şi unităţi de cazare. Ana Hotels deţine şi operează hotelurile Sport, Bradul şi Poiana din Poiana Braşov, de patru stele, cu 224 de locuri de cazare. Totodată, compania mai are în Bucureşti hotelurile Athenee Palace Hilton şi Crowne Plaza, de cinci stele, precum şi Europa, din Eforie Nord, de patru stele, de la mare.

În prezent, în Poiana Braşov sunt şapte pârtii moderne de schi cu diferite grade de dificultate. Totodată, turiştii din Poiana Braşov pot merge patinoar, pârtii de săniuş, zone de echitaţie şi diferite zone de relaxare sau spa.

Poiana Braşov este una dintre cele mai moderne şi mari staţiuni de schi din România, fiind în topul celor mai bune staţiuni din Europa de Sud-Est.

Un abonament de schi pentru o zi în Poiană costă 150 de lei. Închirierea unui echipament pentru o zi costă de schi 50 - 100 de lei, iar o lecţie privată de placă sau schi costă 120 de lei/oră.

La Ana Hotels, o „escapadă de iarnă” porneşte de la 178 de euro/persoană şi cuprinde două zile de schi fără limite, cazarea la hotel, acces la SPA şi mâncare inclusă.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO