Eveniment

Peste 3,5 milioane de persoane au fost vaccinate până în prezent. Premierul Cîţu: „România este pe drumul cel bun şi este mai aproape de normalitate”

Peste 3,5 milioane de persoane au fost vaccinate până...

Autor: Mediafax

07.05.2021, 18:54 156

Premierul Florin Cîţu a spus vineri, la maratonul de vaccinare din Bucureşti, că astfel de evenimente constituie paşi importanţi pentru revenirea la normalitate: „România este pe drumul cel bun şi este mai aproape de normalitate”.

Premierul Florin Cîţu a spus vineri că maratonul de vaccinare din Bucureşti este un eveniment „care arată o organizare exemplară”.

El a precizat că vineri a fost depăşită borna de 3,5 milioane de persoane vaccinate, după ce joi a fost doborât recordul de persoane vaccinate într-o singură zi, peste 100.000.

„Mai important e că, începând de astăzi, în România, şi nu cred că există un alt exemplu în Europa, vă puteţi vaccina fără programare. Este clar că acesta a fost efortul pe care am vrut să-l facem din partea Guvernului, să ne asigurăm că avem dozele necesare ca toţi românii să se poată vaccina. Cu cât ne vaccinăm mai repede cu atât putem să revenim mai repede la o viaţă normală”, a spus Cîţu.

El a declarat că prin astfel de evenimente se fac paşi importanţi pentru revenirea la normalitate: „Veţi vedea că deciziile pe care le vom anunţa în curând vor arata că România este pe drumul cel bun şi este mai aproape de normalitate”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO