Eveniment

Peste 350 de motociclişti în marş pe străzile Clujului, pentru a preveni incidentele din trafic

Peste 350 de motociclişti în marş pe străzile...

Autor: Vasile Magradean

02.04.2017, 15:27 77

Participanţii la manifestare, motociclişti din judeţele Cluj, Maramureş, Satu Mare, Sălaj, Alba şi Braşov, s-au adunat duminică în jurul orei 14 pe platoul din faţa Sălii Sporturilor din Cluj-Napoca, de unde au pornit în marş cu motocicletele prin cartierul Mănăştur – Centru – cartierul Mărăşti şi retur.

Organizatorul marşului, Paul Sorinca, a declarat presei că au fost mulţi motociclişti victime ale accidentelor, fiind înregistrate în judeţul Cluj, anul trecut, într-o singură zi, 8 accidente de motocicletă.

„Campania intitulată <<Atenţie la motociclişti>> are scopul de a preveni incidentele în trafic, atât în ceea ce îi priveşte pe motociclişti, cât şi de responsabilizare a acestora dar şi a celorlalţi participanţi la trafic, şoferi şi biciclişti. Cea mai gravă problemă din trafic este lipsa de atenţie, ar trebui să fim cu toţii, şoferi şi motociclişti, mai atenţi când suntem în trafic. Şi gropile de pe străzi reprezintă o problemă. Au fost mulţi motociclişti victime ale accidentelor, în judeţul Cluj au avut loc anul trecut, într-o singură zi, 8 accidente de motocicletă, ceea ce este enorm”, a spus Sorinca.

Motocicliştii au împărţit şoferilor şi trecătorilor autocolante cu mesajele „Atenţie la motoclicilişti, şi noi existăm în trafic” şi „Asigură-te de două ori”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO