Eveniment

Philip Morris România a primit certificarea Angajator de Top pentru al nouălea an consecutiv

Philip Morris România a primit certificarea Angajator de...
23.01.2023, 11:35 124

Philip Morris România a primit certificarea Angajator de Top pentru al nouălea an consecutiv. Certificarea Angajator de top este rezultatul unei evaluări independente realizate de Top Employers Institute, care a recunoscut şi Philip Morris International drept Global Top Employer pentru al şaptelea an consecutiv. Filialele PMI din 33 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi Asia/Pacific au fost de asemenea recunoscute ca angajatori de top.

Ne bucurăm că suntem din nou certificaţi Top Employer. Acest lucru ne onorează şi ne motivează să continuăm să le oferim colegilor noştri un mediu de lucru plăcut şi o experienţă extraordinară în Philip Morris România. Obiectivul nostru ca organizaţie a fost şi este să excelăm în asigurarea unui loc de muncă şi a unei culturi organizaţionale care au la bază incluziunea, diversitatea şi respectul. Pasiunea angajaţilor noştri, dedicarea şi talentul lor permit şi accelerează tranziţia companiei noastre către o Românie fără fum.” a declarat Luminiţa Florea, Director People & Culture.

Potrivit companiei, una dintre priorităţile PMI este atingerea echilibrului de gen, la toate nivelurile. Compania se concentrează ferm pe valorificarea talentului, atât al femeilor, cât şi al bărbaţilor cu care lucrează. În prezent, femeile reprezintă 42% din forţa de muncă a Philip Morris. Obiectivul PMI este de a atinge un procent de cel puţin 35 % femei în funcţii de conducere de top până în 2025.

Programul Top Employers Institute certifică organizaţiile pe baza participării şi a rezultatelor sondajului privind cele mai bune practici în domeniul resurselor umane. Acest sondaj acoperă şase domenii de resurse umane care cuprind 20 de subiecte, printre care Strategia pentru oameni, Mediul de lucru, Atragerea de talente, Învăţarea, Diversitatea şi Incluziunea, Bunăstarea şi multe altele.   

David Plink, directorul general al Top Employers Institute, a spus: „Vremurile excepţionale scot la iveală ce este mai bun în oameni şi organizaţii. Am observat acest lucru în cadrul programului nostru de certificare a angajatorilor de top din acest an: o performanţă excepţională din partea angajatorilor de top certificaţi în 2023. În această comunitate de organizaţii remarcabile, Philip Morris Internaţional şi-a dovedit angajamentul faţă de angajaţi la nivel global. Această consecvenţă a practicilor de resurse umane la nivel global caracterizează un grup exclusiv de companii care au obţinut o certificare globală prin programul Angajatori de Top. Suntem mândri să anunţăm şi să sărbătorim aceste companii şi realizările lor în 2023.” 

Programul a certificat şi recunoscut 2.053 de angajatori de top în 121 de ţări/regiuni de pe cinci continente.

Compania mamă a Philip Morris România, Philip Morris International, este de asemenea una dintre cele 15 organizaţii internaţionale care au primit anul acesta distincţia Global Top Employer. PMI are peste 69.600 de angajaţi în întreaga lume.

„Suntem mândri să fim una dintre cele 15 organizaţii internaţionale care au primit certificarea globală Top Employer pentru 2023”, a declarat Charles Bendotti, Senior Vice President, People & Culture. „Este o recunoaştere a excelenţei noastre continue în domeniul resurselor umane şi a agilităţii cu care răspundem nevoilor unei forţe de muncă moderne.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO