Eveniment

Piloţii Ryanair pun capăt războiului împotriva companiei şi ridică steagul alb: Acceptă o majorare de salariu de 20%, deşi problemele de care se plângeau iniţial încă există

Piloţii Ryanair pun capăt războiului împotriva...
18.01.2018, 16:29 424

Ryanair, cel mai mare operator aerian low cost, a confirmat astăzi că majoritatea piloţii săi au acceptat deal-ul oferit de companie şi mărirea de salariu de 20%, punând astfel capăt unei dispute care durează de câteva luni între companie şi sindicate.  

Operatorul aerian a decis în decembrie să îşi schimbe politica menţinută pentru mult timp, conform căreia compania nu reunoaşte sindicatele. Decizia vine pe fondul mai multor greve generale ţinute şi anunţate de piloţi, care se plâng de programul extrem de încărcat de lucru. 

Compania a fost nevoită la sfârşitul anului trecut să anuleze zeci de zboruri, pe fondul problemelor cu piloţii. Un grup de piloţi chiar a respins în septembrie un bonus de 12.000 de dolari, spunând că banii nu le folosesc la nimic dacă nu îşi pot lua zile libere sau concediu. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO