Eveniment

Pilotul de raliuri Titi Aur are coronavirus. „Nu-ţi mai doreşti milionul de euro ci ai vrea sănătate, începi să accepţi că firmele pot funcţiona şi doar cu colegii tăi, te gândeşti dacă ai stat suficient cu familia”. Vedeţi ce spune Titi Aur despre business-urile lui la Afaceri de la zero. VIDEO

Pilotul de raliuri Titi Aur are coronavirus. „Nu-ţi...

Autor: Mediafax

03.04.2021, 10:56 3514

Pilotul de raliuri Titi Aur are coronavirus şi este internat la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad. El vorbeşte despre cei care îl îngrijesc de o săptămână ca fiind „îngerii de la Bârlad”.

Titi Aur a povestit, pe Facebook, faptul că a aflat, duminica trecută, în timp ce era acasă, la Bârlad, că are COVID-19.

„Cunosc spitalul din Bârlad din copilărie, am intrat de multe zeci de ori, având persoane dragi internate. În ultimul an spitalul „Elena Beldiman” a fost desemnat Spital Covid. (...) Duminică, 28 martie, eram acasă la Bârlad şi având câteva reacţii ciudate: senzaţie de oboseală, friguri şi o uşoară tuse, am venit şi am făcut un test. Rezultatul: Evident pozitiv”, spune pilotul de raliuri.

Titi Aur mărturiseşte că oricât de puternic ai fi sau crezi că eşti, când se confirmă că eşti infectat cu SARS-CoV-2 „încep să se schimbe un pic valorile în cap”.

„Nu-ţi mai doreşti milionul de euro ci ai vrea sănătate, începi să accepţi că firmele pot funcţiona şi doar cu colegii tăi, te gândeşti dacă ai stat suficient cu familia, etc”, spune Titi Aur.

El vorbeşte despre cadrele medicale de la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad ca despre „îngeri”.

„Înainte de a se instala panica, se implică ei, <Îngerii de la Bârlad>. Sunt toţi la fel, albi din cap până-n picioare: medici, asistenţi, personalul de la curăţenie, recepţie, etc, dar sunt de o bunătate extraordinară şi explică fiecărui pacient că nimic nu e obligatoriu, dar că e mai bine aşa sau aşa. Pentru aproximativ 85% recomandare este să stea sub tratament acasă, dar pentru 15% trebuie internare. Pentru mine verdictul a fost mai greu pentru că sunt în cei 15% internaţi”, mai spune Titi Aur.

 

Afaceri de la zero. Titi Aur, fost mare pilot de raliu, a făcut pasul spre producţie cu Artisan Gourmet, un business cu produse tradiţionale din carne

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO