Eveniment

Pilotul Vali Porcişteanu a fost prădat de hoţi într-o vulcanizare din Argeş

Pilotul Vali Porcişteanu a fost prădat de hoţi într-o...

Autor: Laura Petrescu

20.05.2018, 13:44 109

Potrivit Poliţiei Argeş, incidentul s-a petrecut sâmbătă noaptea, pe strada Depozitelor din Piteşti, într-o vulcanizare. Vali Porcişteanu avea maşina de raliuri pe o platformă, a coborât din autovehicul dar nu a încuiat portiera. Un individ i-a furat rucsacul în care pilotul avea un laptop, bunuri şi portofelul.

“Cabina autoutilitarei, o platformă, nu a fost asigurată, închisă. Conducătorul auto era pe lângă maşină. Un bărbat a intrat în cabină, de unde a furat rucsacul. Conducătorul auto a observat şi a pornit în urmărirea sa”, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Florin Popa.

Porcişteanu a încercat să îl prindă pe hoţ, însă nu a reuşit. Un echipaj de Poliţie care era în zonă a pornit în urmărirea lui, moment în care individul a aruncat rucsacul cu tot ce era în el şi a urcat într-o maşină cu numere de Anglia.

“Conducătorul auto le-a povestit poliţiştilor ce s-a întâmplat, iar echipajul a pornit în urmărirea maşinii, în care se aflau trei bărbaţi, de 18, 23 şi 29 de ani. Niciunul nu are permis de conducere. Au fost audiaţi, iar victima a depus plângere”, a mai spus Popa.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru furt şi conducere fără permis.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO