Eveniment

Plecare surpriza de la cel mai tare proiect imobiliar, Baneasa Investment

05.11.2008, 19:42 62

Michael Lloyd, unul dintre cei mai cunoscuti dezvoltatori imobiliari de pe piata locala, care a ocupat functia de managing partener al celui mai mare proiect imobiliar din nordul Bucurestiului - Baneasa -, a renuntat la aceasta pozitie, urmand sa se ocupe de administrarea unei companii de management al unor fonduri de investitii.

Totodata, el va ramane in continuare membru al consiliului de administratie al firmei Baneasa Developments, care controleaza mallul Baneasa Shopping City, piesa de rezistenta din cadrul proiectului Baneasa si cel mai mare centru comercial din Capitala.
"In viitor, Lloyd va ramane prezent pe piata romaneasca de real estate prin intermediul unei companii de management al unor fonduri de investitii careia ii pune bazele, dar care va avea un focus geografic mai larg ce include zona balcanica si bazinul Marii Negre", au anuntat reprezentantii Baneasa.
"Odata cu finalizarea Baneasa Shopping City, a primei faze din Baneasa Business & Technology Park, precum si a primelor cateva sute de apartamente din Baneasa Rezidential, am simtit ca este momentul sa accept noi provocari", a declarat Lloyd. El nu a putut fi contactat pana la inchiderea editiei pentru a oferi mai multe detalii pe aceasta tema.
Britanicul, in varsta de 42 de ani, a fost implicat in dezvoltarea proiectului Baneasa inca din anul 2000, in calitate de CEO al Baneasa Developments, si este totodata responsabil de aducerea pe piata a retailerului suedez de mobila IKEA.
Anterior venirii in cadrul firmei controlate de omul de afaceri Gabriel Popoviciu, a lucrat intre 1995 si 2000 in cadrul firmei de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle.
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO