Eveniment

Plouă cu crime şi sinucideri la indigo printre oligarhii ruşi: La numai câteva zile după ce fostul vicepreşedinte Gazprombank, soţia şi fiica sa, au fost găsiţi morţi, acum oligarhul rus Serghei Protosenia are aceeaşi soartă: a fost găsit mort, alături de soţie şi fiică, într-o casă din Spania

Plouă cu crime şi sinucideri la indigo printre...

Autor: Ştefan Stan

24.04.2022, 10:15 28600

Cadavrul oligarhului rus Serghei Protosenia, fostul vicepreşedintele al Novatek, precum şi cadavrele soţiei şi fiicei sale au fost găsite într-o casă din Spania.

Potrivit postului de televiziune Telecinco, Spania a lansat o anchetă privind moartea a trei persoane - Protosenia, soţia şi fiica sa. Poliţia din Catalonia înclină să creadă că bărbatul şi-a ucis membrii familiei şi apoi s-a sinucis.

Citiţi şi Crime în Moscova: Fostul vicepreşedinte al Gazprombank, soţia şi fiica sa, au fost găsiţi morţi. Potrivit informaţiilor preliminare, fostul executiv şi-a împuşcat soţia şi fiica înainte de a se sinucide

Potrivit Telecinco şi El Punt Avui, cadavrele soţiei şi fiicei lui Serghei Protosenia prezentau răni de cuţit. Ele au fost găsite în paturile lor, în timp ce cadavrul bărbatului a fost găsit în grădină. Lângă el au fost găsite un topor şi un cuţit.

Averea fostului manager Novatek a fost estimată la 400 de milioane de euro.

Protosenia locuia permanent în Franţa. Familia a ajuns în Spania pentru sărbătorile de Paşte.

Pe 18 aprilie, fostul vicepreşedinte al Gazprombank Vladislav Avaev, soţia şi fiica sa au fost găsiţi morţi la Moscova. Poliţia crede că omul de afaceri şi-a împuşcat soţia şi fiica, iar apoi s-a sinucis.

PJSC Novatek este o companie implicată în producţia de gaze naturale. Este a doua cea mai mare companie din Rusia din punct de vedere al volumului de producţie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO