Eveniment

PMB va acorda locuinţe sociale pentru 147 de cadre medicale din Bucureşti

PMB va acorda locuinţe sociale pentru 147 de cadre...

Autor: Nicolae Oprea

30.05.2019, 19:24 216

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat, în şedinţa de joi, un proiect de hotărâre care vizează atribuirea locuinţelor de serviciu către personalul angajat în unităţile sanitare administrate de Primăria Capitalei.

„Finalizăm astăzi (joi, n.r.) ultima etapă din procesul de acordare de locuinţe de serviciu pentru cadrele medicale care lucrează în spitalele administrate de Primăria Capitalei. Astfel, într-o primă etapă, 147 de cadre medicale vor primi apartamente achiziţionate de Primăria Municipiului Bucureşti. Reamintesc faptul că Primăria Capitalei a achiziţionat recent pentru cadrele medicale 177 de locuinţe de serviciu din cele 600 aprobate”, a susţinut, joi, primarul general Gabriela Firea.

Edilul mai spune că scopul acestui proiect este acela de a „oferi medicilor, asistentelor şi personalului auxiliar din unităţile sanitare aflate în administrarea Primăriei Generale motive suplimentare de a rămâne să profeseze în România”.

Potrivit proiectului de hotărâre, atribuirea se va face în ordinea stabilită, conform listei de priorităţi întocmită în ordinea punctajelor obţinute.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO