Eveniment

PNL a pierdut Timişoara: Nicolae Robu se declară învins. Dominic Fritz de la USR îi va lua locul

PNL a pierdut Timişoara: Nicolae Robu se declară...

Autor: Laura Buciu

27.09.2020, 23:09 3766

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, se recunoaşte învins, duminică, după numărătoarea paralelă a doar 15% din voturi, el spunând că rezultatele sunt relevante şi că aşteptările timişorenilor au fost altele. Cel care l-a învins pe Robu la Primăria Timişoara este Dominic Fritz, de la USR.

„Avem rezultate parţiale, dar eu zic că deja sunt relevante. Au fost numărate paralel peste 15% din voturi şi am pierdut”, a spus Nicolae Robu, primar din partea PNL şi candidat pentru încă un mandat.

Robu a mai spus că respectă dorinţa timişorenilor, chiar dacă este surprins de diferenţa mare de voturi.

„Este voinţa timişorenilor, eu nu pot decât să o respect. Diferenţa de voturi este mare, în procente nu vă pot spune pentru că nu a putut fi calculat în procente, pentru că nu am avut şi de la ceilalţi candidaţi, dar comparând numărul de voturi, diferenţa este mare, surprinzător de mare pentru mine, pentru că am considerat, văzând această campanie, că va fi un scor strâns şi am fost optimist până în ultimul moment. Dar diferenţa este mare, ceea ce înseamnă că aşteptările timişorenilor sunt altele”, a mai spus Robu.

Cel care l-a învins pe Robu la Primăria Timişoara este Dominic Fritz, de la USR.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO