Eveniment

Poliţia Capitalei: 25 de politişti de la secţia 19 au intrat în izolare, după ce au intrat în contact cu un coleg confirmat pozitiv. Vor fi înlocuiţi de alţi colegi din alte subunităţi

Poliţia Capitalei: 25 de politişti de la secţia 19 au...

Autor: Otilia Serescu

01.04.2020, 10:04 284

În total, 25 de poliţişti de la Secţia 19 din Bucureşti vor intra în izolare, după ce trei dintrei ei au intrat în contact cu un coleg dintr-o altă structură a Ministerului de Interne, care a fost confirmat pozitiv cu coronavirus, anunţă, miercuri, Poliţia Capitalei.

Iniţial, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) a anunţat, marţi, că doar cei trei poliţişti care au intrat în contact cu angajatul MAI vor fi izolaţi.

„Urmare anchetei epidemiologice efectuate la nivelul Secţiei 19 Poliţie, medicul unităţii a dispus ca 25 de poliţişti să intre în izolare la domiciliu. Comanda Poliţiei Capitalei a dispus suplinirea acestor colegi, cu poliţişti de la alte subunităţi, astfel încât să nu se înregistreze nicio disfuncţionalitate în activitatea secţiei de poliţie. Asigurăm întreaga comunitate că suntem în măsură să asigurăm un serviciu poliţienesc prompt şi să răspundem la solicitările cetăţenilor”, transmite Poliţia Capitalei, miercuri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO