Eveniment

Poliţiştii protestează din nou. Oamenii legi au aruncat cu fumigene în faţa Ministerului Apărării Naţionale

Poliţiştii protestează din nou. Oamenii legi au...

Autor: Gabriel Negreanu

25.03.2021, 12:13 88

Un nou protest cu fumigene al poliţiştilor. „Oamenii legii" au aprins materiale pirotehnice în faţa Ministerului Afacerilor Interne.

25 Martie ar trebui să fie o sărbătoare pentru toţi poliţiştii, asta pentru că Poliţia Română împlineşte 199 de ani de la înfiinţare, fiind o instituţie deosebit de importantă pentru o societate, spun reprezentanţii Sindicatului Europol într-o postare făcută pe Facebook, de Ziua Poliţiei Române.

Poliţiştii s-au adunat în faţa Ministerului Afacerilor Interne şi au aprins materiale pirotehnice.

Sindicaliştii spun că, întrucât nu mai suportă aceste condiţii inumane şi bătaia de joc la care sunt supuşi de către guvernanţi, joi, de Sfânta sărbătoare a Buneivestiri, îşi strigă nemulţumirile în faţa sediului Ministerului de Interne.

Nu este primul protest cu fumigene organizat de sindicalişti. În 24 februarie a avut loc un protest la Palatul Cotroceni. Ca urmare a incidentelor respective, jandarmii au dat patru amenzi în valoare de 10.000 de lei sindicaliştilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO