Eveniment

Poliţiştii vor oferi femeilor mărţişoare şi flori în Bucureşti şi în municipiile reşedinţă de judeţ

Poliţiştii vor oferi femeilor mărţişoare şi flori...

Autor: Andrei Dumitrescu

28.02.2013, 19:21 416

Ofiţerii Inspectoratului General al Poliţiei Române vor oferi femeilor, vineri, mărţisoare şi flori în Bucureşti şi în municipiile reşedinţă de judeţ, iar de 8 Martie vor fi organizate mai multe evenimente dedicate tot doamnelor şi domnişoarelor.

"Devenită deja tradiţie, prezenţa poliţiştilor rutieri în trafic aduce un zâmbet conducătoarelor auto, de 1 Martie. Şi în acest an, în toate municipiile reşedinţă de judeţ şi în Capitală, reprezentanţi ai poliţiei rutiere şi ai structurilor de cercetare şi prevenire a criminalităţii vor oferi doamnelor şi domnişoarelor flori şi mărţişoare. În Capitală, mai multe personalităţi ale vieţii artistice şi culturale din România se vor alătura poliţiştilor, la Arcul de Triumf", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX, joi, de Poliţia Română.

Evenimentele dedicate doamnelor şi domnişoarelor vor continua joi, 7 martie, în poligonul de tragere al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, unde se va desfăşura Cupa "8 Martie" la tir, la proba pistol, cu participarea personalului feminin din cadrul structurilor Ministerului Afacerilor Interne (MAI) - garnizoana Bucureşti şi a jurnalistelor acreditate pe lângă MAI, a precizat ministerul.

În aceaşi zi, începând cu ora 18:00, în Sala "Nichita Stănescu" a Centrului Cultural al MAI, ansamblul "Ciocârlia" organizează spectacolul de muzică populară "Femeia, primăvara vieţii", la care intrarea va fi liberă.

Tot cu ocazia Zilei Femeii, în parcul Cişmigiu, Centrul Cultural al MAI va organiza la 8 martie, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti şi Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, un concert de muzică de fanfară.

Totodată, la sediul Centrului Cultural al MAI, este deschisă o expoziţie de picturi şi goblenuri realizate de două angajate ale Poliţiei Capitalei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO