Eveniment

Poşta i-ar putea plăti unui fost director despăgubiri de 50.000 de lei

Foto Victor Ciupuliga

Foto Victor Ciupuliga

Autor: Adrian Dumitrache

15.07.2013, 21:44 299

Tribunalul Bucureşti a hotărât vineri ca Poşta Română să-i achite lui Dan Mihai Toader, fost preşedinte al CA şi director general al Poştei Române, despăgubiri de peste 50.000 lei brut pentru că l-a revocat pe nedrept din funcţii, decizia nefiind însă definitivă.

„Admite în parte acţiunea. Obligă pârâta să-i plătească reclamantului suma de 50.399,94 lei brut cu titlu de despăgubire pentru revocarea fără justă cauză din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie (CA). Respinge restul pretenţiilor ca nefondate“, se arată pe site-ul instanţei.

Contactat de Mediafax, purtătorul de cuvânt al Poştei Dan Dumitrescu a declarat că, în termenul legal, compania va formula apel împotriva deciziei Tribunalului Bucureşti. Toader a fost preşedinte al CA şi director general al Poştei Române până în ianuarie 2009, când a fost revocat de consiliul de administraţie al companiei.

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.07.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO