Eveniment

Cum se pot desfăşura activităţile în oricare sector de producţie? Dragoş Damian, CEO al producătorului de medicamente Terapia Cluj: Distanţarea individuală de doi metri este mai eficientă decât masca şi mănuşile

În producţia de medicamente activează circa 120 de firme, iar industria circa 6.000 de angajaţi.

În producţia de medicamente activează circa 120 de firme, iar industria circa 6.000 de angajaţi.

Autor: Georgiana Mihalache

05.05.2020, 00:07 674

♦ Pe măsură ce restricţiile impuse de autorităţi pentru a limita răspândirea virusului vor fi ridicate, începând cu 15 mai, aşa cum au anunţat autorităţile, angajaţii din sectoarele economiei care şi-au redus sau oprit activitatea se vor întoarce la birouri  ♦ Angajatorii trebuie să ia măsuri de protecţie pentru oameni, susţine Dragoş Damian, şeful Terapia Cluj, cel mai mare producător de medicamente.

După două luni în care multe dintre sectoarele economiei şi-au redus sau oprit activitatea, iar o parte dintre angajaţi lucrează de acasă, pe măsură ce oamenii se vor întoarce la muncă va fi nevoie de o adaptare la situaţia actuală, crede Dragoş Damian.

Soluţia pentru un mediu cât mai sigur pentru angajaţi poate fi modul de lucru din fabricile de medicamente, de exemplu, acolo unde măsurile de siguranţă şi echipamentele de protecţie, de la măşti la combinezoane sau viziere sunt deja comune pentru angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO