Eveniment

Prahova: 700 de candidaţi pe 46 de posturi de poliţist; printre candidaţi, şi un bărbat de 66 de ani

Prahova: 700 de candidaţi pe 46 de posturi de poliţist;...

Autor: Firuta Flutur, Laura Petrescu

08.04.2016, 13:59 1384

Vineri este ultima zi în care Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova primeşte dosarele candidaţilor care vor să facă parte din structurile de ordine publică din cadrul Poliţiei Române.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, până vineri, la orele prânzului, erau înscrise 700 de persoane.

“Concurenţa este mare. Până acum sunt aproximativ 13 candidaţi pe loc. Au fost şi persoane care au fost respinse, cum ar fi tineri care aveau tatuaje amplasate în locuri vizibile” a declarat, pentru MEDIAFAX, Marian Popescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova

Printre cei care vor sa îmbrace uniforma de poliţist se numără şi Răzvan Bureţea. Are 26 de ani, este din Comarnic, a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice din Braşov şi lucrează ca şef de tură la un supermarket din Breaza. Spune că a visat de mic să se facă poliţist şi acum vrea să profite de şansa care i se oferă.

“Eu sunt optimist, mă simt pregătit. Sincer, acum simt că ar fi momentul. Dacă nici acum, nu ştiu când voi mai primi şansa asta. Uniforma de poliţist reprezintă mult pentru mine. Asta mi-am dorit. Concurenţă este peste tot, pe toate planurile” a declarat, pentru MEDIAFAX, Răzvan Bureţea.

Cel mai vârstnic candidat are 66 de ani.

“Am fost plăcut surprinşi. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 66 de ani. S-a încadrat, a fost înscris şi acum aşteaptă să participe la concurs” a
declarat, pentru MEDIAFAX, Marian Popescu, purtător de cuvânt al IPJ Prahova.

Conform unui comunicat de presă al IPJ Prahova, în perioada 01 – 08 aprilie, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova a organizat înscrieri pentru participarea la concursul de ocupare a 46 de posturi de agenţi de poliţie, în cadrul structurilor de ordine publică din mediul rural.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO