Eveniment

Prefectura anunţă excepţiile de la restricţiile impuse în Bucureşti

Prefectura anunţă excepţiile de la restricţiile...

Autor: Petru Mazilu

27.03.2021, 15:09 502

Prefectura Bucureşti a anunţat care sunt excepţiile la noile restricţii stabilite de Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă. Noile reguli se vor aplica începând de duminică, la miezul nopţii. 

Potrivit Prefecturii Bucureşti, cabinetele medicale, inclusiv cele stomatologice, nu sunt afectate de reducerea programului operatorilor economici.

De asemenea, scoaterea animalelor de companie în faţa locuinţei este permisă, dacă persoana nu se deplasează în nicio altă parte şi prezintă dovada că locuieşte în imobilul în faţa căruia se află.

Totodată, victimele violenţei familiale se pot deplasa la secţiile de poliţie sau la centrele de primire, ca de altfel, orice persoană care este în situaţia de a fi nevoită să iasă din casă pentru a îşi proteja viaţa sau integritatea fizică, a sa sau a persoanelor pe care le are în grijă, anunţă autorităţile.

Nu în cele din urmă, este permisă deplasarea către centrele de vaccinare.

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă din Municipiul Bucureşti a stabilit că noile restricţiile intră în vigoare duminică de la miezul nopţii. Decizia a fost luată în condiţiile în care rata de infectare a ajuns la 6,88 la mie.

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a stabilit, sâmbătă, noile restricţii, în condiţiile în care rata de infectare a ajuns la 6,88 la mie. Magazinele se închid în weekend la ora 18.00, în rest la 21.00.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO