Eveniment

Pregătiri pentru sezonul estival: Un număr de 54 de hoteluri de pe litoralul românesc vor participa la programul „Litoralul pentru toţi”. Tarifele pentru cazare pornesc de la 40 de lei pe noapte

Pregătiri pentru sezonul estival: Un număr de 54 de hoteluri de pe litoralul românesc vor participa la programul „Litoralul pentru toţi”. Tarifele pentru cazare pornesc de la 40 de lei pe noapte

Autor: Mediafax

17.05.2021, 16:27 38

Până în prezent, un număr de 54 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoralul românesc al Mării Neagre vor participa la programul „Litoralul pentru toţi”, cu aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte. Tarifele pornesc de la 40 de lei pe noapte, conform federaţiei patronatelor din turism.

Programul se desfăşoară în perioada 21 mai – 20 iunie 2021, anunţă Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

“În ciuda dificultăţilor pe care le întâmpină sectorul turistic, puternic afectat de efectele economice provocate de apariţia virusului Sars-Cov-2, continuăm tradiţia instituită în urmă cu 19 ani de a oferi tuturor românilor posibilitatea de a petrece o vacanţă la malul mării la tarife mult reduse. În ultimii nouă ani am făcut tot posibilul să menţinem aceleaşi tarife la pachetele turistice oferite, ceea ce reprezintă un efort suplimentar din partea tuturor unităţilor de cazare participante”, afirmă Dragoş Răducan, Prim-Vicepreşedintele Executiv FPTR.

Tarifele prin programul “Litoralul pentru Toţi” sunt cu până la 65% mai mici faţă de cele din vârf de sezon. Tariful pentru o noapte de cazare începe de la 40 de lei, cel mai ieftin pachet fără mic dejun poate fi achiziţionat la un hotel de 3 stele din staţiunea Neptun si costă 80 lei/noapte pentru 2 persoane.

La polul opus, se află staţiunea Mamaia, unde la un hotel de 4 stele 2 persoane vor plati pentru un sejur de minim 5 nopţi, care include cazare cu servicii de masa ultra all-inclusive, 520 lei/ noapte.

Turiştii care vor să se cazeze în staţiunea Eforie Nord beneficiază de tarife pornind de la 85 lei/noapte pentru 2 persoane, pachete de minim 4 nopţi.

Programul Litoralul pentru Toţi se află la ediţia cu numărul 38. La fel ca în anii trecuţi, sejururile pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă de către cei care nu le-au consumat încă.

AFACERI DE LA ZERO