Eveniment

Pregătiţi-vă, vine frigul în Bucureşti. Prognoză specială pentru Capitală: Ger dimineaţa şi noaptea. Temperaturi de - 12 grade

Pregătiţi-vă, vine frigul în Bucureşti. Prognoză...

Autor: Departamentul Corespondenti

07.02.2020, 15:15 753

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o prognoză specială pentru Capitală, meteorologii anunţând că până duminică va fi ger. Noaptea, temperaturile pot ajunge la minus 12 grade.

Potrivit ANM, de vineri de la ora 15.00 până la ora 22.00, cerul va avea înnorări după-amiaza şi la începutul nopţii când temporar va ninge slab şi se va depune un strat nou de zăpadă de 2…5 cm. Vântul va sufla slab şi moderat (viteze de 25…40 km/h).

Temperatura maximă va fi de 3…4 grade.

Începând de vineri de la ora 22 până duminică la ora 10.00, vremea va fi geroasă dimineaţa şi noaptea, iar temperatura minimă va fi de minus 12 - minus 8 grade, mai scăzută în zona preorăşenească spre minus 17 - minus 15 grade.

În după-amiaza zilei de sâmbătă, maxima termică se va situa în jurul valorii de 0 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat (viteze de 25…30 km/h). Mai ales dimineaţa şi noaptea va fi gheţuş.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO