Eveniment

Premieră la Cluj: Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” are prima parcare din România cu un sistem de recunoaştere a numărului de înmatriculare al maşinilor

Premieră la Cluj: Aeroportul Internaţional „Avram...

Autor: Vasile Magradean, Mediafax

12.06.2020, 16:43 2192

Parcarea Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj este prima a unui aeroport din România dotată cu un sistem de recunoaştere a numărului de înmatriculare al maşinilor.

Sistemul duce la fluidizarea fluxurilor în cadrul parcării, în condiţiile în care, în cazul abonaţilor, intrarea şi ieşirea se face fără vreun contact cu barierele şi echipamentele instalate.

„Pentru prima dată în România parcarea unui aeroport, cel din Cluj, este dotată cu un sistem de management performant, care permite recunoaşterea numărului de înmatriculare al maşinilor. Această soluţie facilitează tranzitul prin porţile de intrare şi ieşire ale aeroportului, astfel încât sistemul recunoaşte numărul de autoturismului, iar bariera se deschide automat”, a declarat pentru MEDIAFAX Adrian Lotrean, administrator al companiei GOTO Parking care administrează parcarea aeroportului clujean.

Compania a continuat planurile de investiţii şi în perioada epidemiei de COVID şi a finalizat sistemul de iluminat al parcării aeroportului clujean şi de supraveghere video pe timpul nopţii.

Investiţiile făcute în ultimul an se ridică la aproximativ 500.000 de euro.

În următorii ani, în funcţie de evoluţia epidemiei de COVID-19 şi a numărului de pasageri de pe aeroport, compania intenţionează construirea unui parking suprateran.

Parcarea Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj are o capacitate de peste 600 de locuri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO