Eveniment

Premierul Cîţu, după demisia lui Orban de la şefia Camerei: Vom vedea cine va fi interimar

Premierul Cîţu, după demisia lui Orban de la şefia...

Autor: Cosmin Pirv

25.09.2021, 19:20 52

Noul preşedinte al PNL Florin Cîţu a spus „vom vedea cine va fi interimar”, răspunzând unei întrebări legate de o eventuală susţinere a lui Florin Roman ca preşedinte al Camerei Deputaţilor.

„Acum rămâne la PNL. Staţi să vedem majoritatea parlamentară pentru că este nevoie de un vot. S-ar putea să fie cineva interimar. Vom vedea cine o să fie”, a declarat Florin Cîţu, întrebat dacă şefia Camerei Deputaţilor va rămâne la PNL.

Reacţia preşedintelui PNL vine după ce Ludovic Orban a anunţat că îşi va da demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

„Demisia mea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor va fi luni, la prima oră, pe masa preşedintelui ales, Florin Cîţu”, a spus Ludovic Orban, imediat după anunţarea rezultatelor votului la şefia PNL.

Florin Cîţu a reafimat că coaliţia PNL-USR PLUS-UDMR are cele mai mari şanse la guvernare.

Întrebat dacă s-a gândit la noi nume de miniştri, el a spus: „Nu am luat în calcul până acum numele pentru niciun ministe. În acest moment eu consider că cei de la USR PLUS au prima şansă să-şi recapete ministerele”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO