Eveniment

Premierul Cîţu: Vom transforma centre de vaccinare AstraZeneca în centre de vaccinare Pfizer

Premierul Cîţu: Vom transforma centre de vaccinare...

Autor: Petru Mazilu

16.04.2021, 11:57 141104

Premierul Florin Cîţu a anunţat că mai multe centre de vaccinare AstraZeneca vor fi transformate în centre de vaccinare Pfizer. Cîţu a făcut anunţul vineri  în timpul unei vizite pe care o face la Cluj-Napoca.

Şeful Guvernului a spus că vrea să accelereze campania de vaccinare şi a decis să transforme mai multe centre de vaccinare AstraZeneca în centre de vaccinare Pfizer. Centre de vaccinare vor fi organizate şi în interiorul unor unităţi economice, a mai spus Florin Cîţu.

„Vom transforma centre de vaccinare AstraZeneca în centre de vaccinare Pfizer. De asemenea, vom permite operatorilor economici să aibă centre de vaccinare”, a anunţat premierul, la Cluj-Napoca.

Prim-ministrul a mai vorbit despre Horeca şi despre creşterea capacităţii de vaccinare din România, invitându-i pe români să se vaccineze pentru a avea o vacanţă normală în următoarea vară.

„Am ajuns la 115.000 de doze pe zi şi ne propunem ca pe 20 să avem 120.000 de doze în fiecare zi. Românii trebuie să se vaccineze dacă vor să revenim la normal, avem aceste două luni până la vacanţa de vară. Am vorbit cu Horeca care vrea să-şi vaccineze personalul, este singura soluţie ca să avem o vară normală”, a precizat Florin Cîţu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO