Eveniment

Premierul desemnat Viorica Dăncilă: UDMR a vrut să vadă care e abordarea mea. Nu s-a discutat intrarea la guvernare

Premierul desemnat Viorica Dăncilă: UDMR a vrut să...

Autor: Cătălina Mănoiu

23.01.2018, 14:37 103

Premierul desemnat, Viorica Dăncilă, a declarat, marţi, după întâlnirea cu UDMR, că a prezentat programul de guvernare, precizând că nu s-au discutat aspecte referitoare la intrarea la guvernare a UDMR.

"Am prezentat programul de guvernare, am susţinut că vom continua programul de guvernare, am răspuns întrebărilor numeroase din diferite domenii de activitate", a declarat Viorica Dăncilă.

Întrebat despre posibilitatea ca UDMR să intre la guvernare, premierul desemnat a spus: "Nu nu am auzit această solicitare din partea UDMR. Dacă n-a fost o solicitare, nu cred că este un răspuns.Nu s-a discutat aşa ceva. Cred că UDMR a vrut să vadă care este abordarea mea, cum vom lucra în viitor".

În ceea ce priveşte o discuţie despre drepturile minorităţilor, Dăncilă a spus: "Nu am discutat niciun punct legat de acest aspect. (..) Am convenit să discutăm despre proiectele importante".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO