Eveniment

Premierul Florin Cîţu: După 4 luni avem sume record investite în economie, dar şi venituri record. Acum trebuie să accelerăm ritmul creşterii economice

Premierul Florin Cîţu: După 4 luni avem sume record...

Autor: Alex Ciutacu

11.05.2021, 12:25 6269

Premierul Florin Cîţu a explicat că primele luni au din an au adus „sume record investite în economie” şi că în acest moment prioritatea este creşterea economică.

„După 4 luni avem sume record investite în economie, dar şi venituri record. Veţi vedea când apar cifrele”.

El a explicat astăzi că este momentul ca România să accelereze creşterea economică, iar guvernul se va concentra pe proiectele de investiţii din programul de guvernare. 

„Avem priorităţi cu trei surse de finanţare: PNRR, bugetul statului şi fonduri europene. Eu când mă gândesc la proiecte mă gândesc la toate sursele de finanţare, nu doar la una”.

Premierul Cîţu a spus că se va duce la Bruxelles, unde este deja ministrul Cristian Ghinea, pentru a se asigura că România obţine ce îţi doreşte prin PNRR. 

„Astăzi vorbim de PNRR şi mă voi asigura că vom avea un PNRR aprobat pe nevoile României”. 

El a mai spus că „după pandemie, ne concentrăm pe economie”. 

„De un an de zile ne concentrăm pe sănătate, am reuşit să trecem peste această situaţie, iar acum trebuie să ne concentrăm pe economie”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO