Eveniment

Premierul Florin Cîţu: Plafonarea preţurilor la energie în România va fi o decizie luată în prima şedinţă de Guvern, după ce se va rezolva criza

Premierul Florin Cîţu: Plafonarea preţurilor la...

Autor: Dorin Oancea

06.10.2021, 20:41 64

Partidul Naţional Liberal şi Guvernul vor susţine plafonarea preţurilor la energie, a anunţat premierul interimar Florin Cîţu, la finalul şedinţei de Executivului de miercuri. 

„Plafonarea preţurilor la energie în România va fi o decizie luată în prima şedinţă de Guvern, după ce se va rezolva criza. Vom susţine plafonarea preţurilor la energie la preţurile pe care le vedem acum. Avertizez toate companiile care vor să profite de acest anunţ în perioada următoare să nu se chinuie, pentru că vom plafona la preţurile actuale”, a spus Cîţu.

Preţurile la gaze şi la energia electrică au înregistrat creşteri importante în ultima perioadă, ceea ce a determinat multe state europene să ia măsuri pentru a suţine plata facturilor de către cetăţeni. Printre măsurile luate se numără şi plafonarea temporară a preţurilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO