Eveniment

Premierul Ludovic Orban anunţă că va trimite luni Parlamentului programul de guvernare şi lista miniştrilor propuşi: Să eliminăm boicotul procedural pe care îl vrea PSD

Premierul Ludovic Orban anunţă că va trimite luni...

Autor: George Nastase, Mediafax

07.02.2020, 18:28 547

Ludovic Orban a anunţat că va trimite luni Parlemtnului programul de guvernare reactualizat şi lista propunerilor de miniştri. Anterior, liberalii vor avea o şedinţă în care vor aproba programul de guvernare.

„Luni depunem programul de guvernare actualizat cu miniştrii. Luni la ora 10 avem reuniune în Biroul Politic Naţional şi vom supune votul colegilor programul reactualizat şi membrii guvernului. (...) Să eliminăm boicotul procedural pe care îl vrea PSD”, a declarat Orban, la Balş.

Klaus Iohannis l-a desemnat joi pe Ludovic Orban pentru funcţia de premier, la o zi după ce acesta a fost demis prin moţiune de cenzură.

Premierul desemnat Orban urmează să vină în faţa parlamentarilor pentru votul de încredere şi formarea unui nou cabinet.

În conformitate cu reglamentul Camerelor, Parlamentul trebuie în termen de 15 zile de când a fost prezentată lista trebuie să programeze plenul în care se dă votul de învestire.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO