Eveniment

Premierul Ludovic Orban: Pachetul de măsuri economice a fost dezbătut cu preşedintele. Săptămâna viitoare îl prezentăm

Premierul Ludovic Orban: Pachetul de măsuri economice a...

Autor: Laura Buciu, Mediafax

24.06.2020, 19:09 2541

Programul de măsuri economice a fost dezbătut cu preşedintele Klaus Iohannis, iar săptămâna viitoare va fi prezentat public, a declarat, miercuri, premierul Ludovic Orban. Acesta speră ca în cel mult o lună să fie gata toate actele normative pentru implementarea măsurilor.

Premierul Ludivic Orban a declarat că pachetul de relansare economică a fost dezbătut cu preşedintele Klaus Iohannis şi ultimele măsuri se află „în linie dreaptă”.

„Am avut o întâlnire extrem de intensă şi de serioasă cu preşedintele Klaus Iohannis, în care am discutat ultimele detalii şi ultimele măsuri. Se află în linia dreaptă. Am convingerea că în cursul săptămânii viitoare îl vom putea prezenta public. În paralel cu elaborarea programului economic noi deja lucrăm la actele normative pentru implementarea fiecărei măsuri”, a spus Orban.

Premierul spune că sunt în pregătire şi actele normative pentru implementarea programului economic, astfel încât din momentul prezentării publice până la adoptarea actelor normative să nu treacă mai mult de o lună.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO