Eveniment

Premierul Marii Britanii, David Cameron, primit de preşedintele Iohannis la Palatul Cotroceni

Premierul Marii Britanii, David Cameron, primit de...

Autor: Mona Hera, Ştefan Pană

09.12.2015, 16:35 114

David Cameron a ajuns la Palatul Cotroceni în jurul orei 16.30, fiind întâmpinat de către preşedintele Klaus Iohannis.

La finalul întâlnirii de la Palatul Cotroceni, premierul britanic şi preşedintele Iohannis vor susţine declaraţii de presă comune.

Premierul britanic David Cameron se află în prima sa vizită oficială în România, în cadrul unui turneu iniţiat în contextul negocierilor pentru reconfigurarea relaţiei Marii Britanii cu Uniunea Europeană, dar şi pe fondul crizei imigranţilor şi al riscurilor teroriste.

Miercuri după-amiază, în jurul orei 15.00, David Cameron a mers la Palatul Victoria, unde a avut o întrevedere de peste o oră cu premierul Dacian Cioloş.

De la Palatul Victoria, premierul britanic a mers la clubul Colectiv, miercuri împlinindu-se 40 de zile de la incendiul în urma căruia 60 de persoane şi-au pierdut viaţa. David Cameron, care a depus o coroană de flori şi a aprins o lumânare la locul tragediei, a fost întâmpinat la clubul Colectiv de către ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO