Eveniment

”Presat cu uşa” de UE, Viktor Orban cedează. Ungaria promite să îşi respecte toate angajamentele asumate faţă de Comisia Europeană, pentru a debloca fondurile Uniunii Europene

”Presat cu uşa” de UE, Viktor Orban cedează....

Autor: Laura Buciu

18.09.2022, 19:40 7929

Ungaria s-a angajat, duminică, să îşi respecte toate angajamentele asumate faţă de Comisia Europeană, pentru a debloca fondurile Uniunii Europene, scrie Reuters.

Ungaria s-a angajat duminică să îşi respecte toate angajamentele asumate faţă de Comisia Europeană pentru deblocarea fondurilor Uniunii Europene. Asta s-a întâmplat după ce Executivul comunitar a propus suspendarea a aproximativ 7,5 miliarde de euro pentru Ungaria din cauza corupţiei.

Ministrul Dezvoltării, Tibor Navracsics, responsabil cu negocierile cu UE, a declarat că speră că măsurile luate de Ungaria vor fi suficiente pentru a convinge Comisia Europeană că vor fi implementate suficiente garanţii pentru a proteja fondurile europene.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO