Eveniment

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, despre demiterea directorului spitalului din Neamţ: Bineînţeles, vinovaţii vor răspunde

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, despre...

Autor: Petru Mazilu

15.11.2020, 15:36 336

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, în subordinea căruia se află Spitalul Judeţean a declarat că nu exclude demiterea directorului unităţii medicale. Arsene a mai spus că decizia va fi luată în funcţie de rezultatele anchetei şi că toţi vinovaţii vor plăti.

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, a anunţat că aşteaptă rezultatele anchetei de la Spitalul Judeţean pentru a lua primele decizii după tragedia de la secţia ATI unde au murit 10 persoane. El nu exclude varianta înlăturării din funcţie a actualului director al spitalului.

„Bineînţeles. Aştept în cursul de mâine rezultatul anchetei şi cu siguranţă cei care poartă vina la ceea ce s-a întâmplat acolo, vor răspunde”, a declarat Ionel Arsene la Antena 3.

Directorul Spitalului Judeţean din Neamţ, Lucian Micu, a fost numit în funcţie pe 28 octombrie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO