Eveniment

Preşedintele Iohannis a discutat cu preşedintele azer Ilham Aliyev despre „consolidarea cooperării” în domeniul energiei

Preşedintele Iohannis a discutat cu preşedintele azer...

Autor: Gabriel Pecheanu

15.03.2022, 15:08 103

Preşedintele Klaus Iohannis a avut, miercuri, o discuţie telefonică cu omologul azer, Ilham Aliyev, despre consolidarea cooperării în domeniul energiei, prin diversificarea surselor naturale de gaz şi energie electrică. 

„O convorbire telefonică foarte bună cu preşedintele azer, Ilham Aliyev, despre întărirea şi extinderea Parteneriatului strategic între România şi Azerbaidjan în toate domeniile de cooperare, în contextul în care celebrăm 30 de ani de relaţii diplomatice”, scrie pe Twitter Klaus Iohannis.

Şeful statului român precizează că a discutat cu preşedintele Ilham Aliyev despre „consolidarea cooperării noastre în domeniul energiei pentru a creşte securitatea energetică prin diversificarea surselor naturale de gaz şi energie electrică”.

„I-am mulţumit preşedintelui Ilham Aliyev pentru deschiderea sa pentru sprijinirea eforturilor noastre în aceste domenii", conchide Iohannis.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO