Eveniment

Preşedintele Iohannis aruncă săgeţi: Guvernarea PSD a eşuat. Bugetul e cel al ruşinii naţionale, nerealist, supraevaluat şi întârziat. ”PSD e incompetent şi incapabil să conducă România”

Preşedintele Iohannis aruncă săgeţi: Guvernarea PSD a...

Autor: Maria Stan

22.02.2019, 11:41 777

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat vineri că bugetul este unul nerealist, supraevaluat şi întârziat, catalogând PSD ca partid incompetent şi incapabil să conducă România.

"Un lucu este clar. Guvernarea PSD a eşuat. În spitale probleme peste probleme, educaţia este subfinanţată, economia este bulversată mai ales după ordonanţa 114, dată în mare taină la sfârşitul anului trecut. De autostrăzi nici nu poate fi vorba. Despre justiţie, păi întreaga guvernare pesedistă a fost un asalt asupra justiţiei şi a statului de drept, cu obiectivul de a pune mâna pe justiţie", a declarat Klaus Iohannis.

Şeful statului a mai spus că bugetu prezentat de Guvernul Dăncilă este unul al ruşinii naţionale, nerealist, supraevaluat şi întârziat.

"PSD nu guvernează pentru români, ci pentru Dragnea. PSD e incompetent şi incapabil să conducă România (...) Bugetul ruşinii naţionale are aspecte clare de neconstituţionalitate, nu se respectă chestiuni asumate faţă de UE, se încalcă drepturi fundamentale", a spus preşedintele.

"PSD a avut grijă să aloce 150 de mil. va primi PSD din finanţarea partidelor, pentru asta sunt bani", a mai afirmat Iohannis.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO