Eveniment

Preşedintele Iohannis vrea alegeri anticipate. ”Depinde de părţi cât se va prelungi această criză politică”

Preşedintele Iohannis vrea alegeri anticipate. ”Depinde de părţi cât se va prelungi această criză politică”

Autor: Teodor Bobei

06.02.2020, 13:58 6527

Preşedintele Klaus Iohannis l-a lăudat, joi, pe Remus Pricopie, propunerea de premier a PSD, însă a transmis că îşi doreşte în continuare alegeri anticipate, au relatat surse din cadrul PSD, pentru MEDIAFAX.

”Preşedintele ne-a transmis că <depinde de părţi cât se va prelungi această criză politică>”, au mai relatat sursele citate.

Consultările PSD cu preşedintele Klaus Iohannis pentru desemnarea unui prim-ministru au avut loc, joi, la Palaul Cotroceni.

Delegaţia social-democraţilor care a discutat cu şeful statului era formată din Marcel Ciolacu, Paul Stănescu, Claudiu Manda, Mihai Weber şi Titus Corlăţean.

Surse social-democrate au relatat pentru MEDIAFAX că preşedintele Klaus Iohannis a lăudat propunera PSD, în persoana rectorului SNSPA Remus Pricopie, dar a transmis acestora că îşi doreşte în continuare alegeri anticipate.

Anterior, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că PSD şi ProRomânia au conturat ” cea mai mare majoritate parlamentară” în jurul propunerii ca remus Pricopie să fie nominalizat pentru a forma viitorul guvern.

AFACERI DE LA ZERO