Eveniment

Preşedintele Iohannis vrea alegeri anticipate. ”Depinde de părţi cât se va prelungi această criză politică”

Preşedintele Iohannis vrea alegeri anticipate....

Autor: Teodor Bobei

06.02.2020, 13:58 6535

Preşedintele Klaus Iohannis l-a lăudat, joi, pe Remus Pricopie, propunerea de premier a PSD, însă a transmis că îşi doreşte în continuare alegeri anticipate, au relatat surse din cadrul PSD, pentru MEDIAFAX.

”Preşedintele ne-a transmis că <depinde de părţi cât se va prelungi această criză politică>”, au mai relatat sursele citate.

Consultările PSD cu preşedintele Klaus Iohannis pentru desemnarea unui prim-ministru au avut loc, joi, la Palaul Cotroceni.

Delegaţia social-democraţilor care a discutat cu şeful statului era formată din Marcel Ciolacu, Paul Stănescu, Claudiu Manda, Mihai Weber şi Titus Corlăţean.

Surse social-democrate au relatat pentru MEDIAFAX că preşedintele Klaus Iohannis a lăudat propunera PSD, în persoana rectorului SNSPA Remus Pricopie, dar a transmis acestora că îşi doreşte în continuare alegeri anticipate.

Anterior, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că PSD şi ProRomânia au conturat ” cea mai mare majoritate parlamentară” în jurul propunerii ca remus Pricopie să fie nominalizat pentru a forma viitorul guvern.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO