Eveniment

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat, marţi, sedinţa CSAT care se va axa pe propunerile de buget pe anul 2020 ale instituţiilor cu atribuţii în domeniul apărării

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat, marţi, sedinţa...

Autor: Ana Petrescu, Mediafax

16.12.2019, 17:43 70

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), marţi, de la ora 11.00. Principala temă de discuţie va fi axată în jurul propunerilor de buget pentru anul 2020 ale instituţiilor cu atribuţii în domeniul apărării, informează Admnistraţia Prezidenţială.

„Pe ordinea de zi a şedinţei se află subiectul referitor la propunerile de buget pentru anul 2020 ale instituţiilor cu atribuţii în domeniul apărării ţării şi securităţii naţionale”, potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, remis MEDIAFAX.

Referitor la bugetul pentru anul viitor, Ludovic Orban a declarat că cea mai potrivită dată pentru plenul reunit, în cazul în care Guvernul îşi asumă răspunderea, este 23 decembrie.

Premierul a mai precizat că Executivul va decide, marţi, procedura pe care o va urma pentru adoptarea actului normativ.

Conducerea PSD a stabilit, luni, să sesizeze Curtea Constituţională în cazul în care Executivul îşi va asuma răspunderea pe Legea bugetului de stat, a anunţat Gabriel Zetea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO