Eveniment

Preşedintele Klaus Iohannis, despre afirmaţiile lui Paul Stănescu: PSD a convins-o pe Dăncilă să candideze la prezidenţiale

Preşedintele Klaus Iohannis, despre afirmaţiile lui...

Autor: Elena Crangasu, Mediafax

05.12.2019, 19:09 215

Klaus Iohannis a afirmat, întrebat dacă a avut o discuţie cu Viorica Dăncilă în care să o convingă să candideze la prezidenţiale, că PSD a convins-o să fie prezidenţiabilul partidului. 

„Mi se pare foarte ciudată această abordare. Nu. PSD-ul a convins-o pe doamna Dăncilă să candideze şi cred că mai bine întrebaţi de acolo de ce au făcut-o, fiindcă rezultatul este bine cunoscut”, a declarat Klaus Iohannis, întrebat cum comentează afirmaţiile lui Paul Stănescu care a spus că Viorica Dăncilă a decis să candideze la prezidenţiale după o discuţie şeful statului.

Paul Stănescu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Slatina, că „bătuse palma” cu Viorica Dăncilă să nu intre în cursa pentru Cotroceni, dar Viorica Dăncilă a încălcat înţelegerea după o întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO