Eveniment

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, despre pensiile speciale: Să se organizeze dezbatere publică. Trebuie să existe un echilibru

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, despre pensiile...

Autor: Adriana Mit

03.08.2017, 18:37 214

Ludovic Orban a afirmat, joi, la Timişoara, în cadrul conferinţei de presă organizată la sediul PNL Timiş, că a făcut un apel către Guvern să nu rezolve „pompieristic” problema pensiilor speciale.

„Am făcut un apel către Guvern să nu mai pună petec pe pantalonul care este plin de găuri, adică să nu rezolve pompieristic această problemă a pensiilor speciale şi să deschidă o dezbatere publică, iar orice modificare la legea pensiilor să se facă pe cale normală şi pe calea unei dezbateri parlamentare, în care să se ia cea mai bună decizie care să ţină cont de un echilibru care trebuie să existe în societatea românească”, a declarat preşedintele PNL.

De asemenea, Ludovic Orban a precizat că este sceptic cu privire la faptul că PSD va reuşi să găsească o soluţie „dreaptă” în această problemă.

„Culmea este că PSD a dat pensiile speciale pentru militari, PSD este cel care vrea să ia pensiile speciale. PSD a contribuit la acordarea concediului maternal, acum PSD vrea să limiteze aceste venituri. Nu cred că PSD are capacitatea de a găsi o soluţie dreaptă, care să dureze”, a conchis preşedintele PNL.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO