Eveniment

Preşedintele Poloniei, Andrzej Duda se întâlneşte cu preşedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Preşedintele Poloniei, Andrzej Duda se întâlneşte cu...

Autor: Mediafax

22.03.2022, 16:27 81

Klaus Iohannis l-a primit, marţi, la Palatul Cotroceni, pe omologul său polonez, Andrzej Duda. Cei doi şefi de stat vor susţine, după convorbiri, declaraţii comune de presă. Duda a vizitat, luni, Republica Moldova.

Preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, efectuează marţi o vizită la Bucureşti.

Cei doi şefi de stat vor avea convorbiri tete-a-tete şi oficiale, la finalul cărora vor susţine declaraţii de presă comune, potrivit programului anunţat de Administraţia Prezidenţială.

Luni, preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, a fost într-o vizită de lucru la Chişinău, unde a avut o întrevedere cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

Preşedintele Statelor Unite, Joe Biden, se va deplasa în Polonia, vineri, după ce va participa joi, la Bruxelles, la reuniunile Alianţei Nord-Atlantice, Uniunii Europene şi Grupului G7, anunţă Casa Albă.

"Săptămâna aceasta, preşedintele Joseph R. Biden se va deplasa în Polonia, duă reuniunile de la Bruxelles, Belgia, cu aliaţii din cadrul NATO, cu liderii G7 şi cu liderii Uniunii Europene pentru a discuta despre eforturile internaţionale de susţinere a Ucrainei şi de a impune costuri severe şi fără precedent Rusiei din cauza invaziei", a anunţă Preşedinţia SUA

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO