Eveniment

Preşedintele PSD Liviu Dragnea: Grindeanu se agaţă de scaun în cel mai nelegitim mod

Preşedintele PSD Liviu Dragnea: Grindeanu se agaţă de...

Autor: Liviu Dadacus

21.06.2017, 12:32 60

„Am crezut mult în Sorin Grindeanu. Nu am făcut-o în glumă, în mod neserios. Am crezut că e cea mai bună soluţie din acel moment pentru noi. Din păcate, acum, se agaţă de scaun în cel mai nelegitim mod. Nu a ajuns premier datorită celor baricadaţi în Palatul Victoria, nici celor cu care s-a mai întâlnit în nopţile astea pe la Vila Lac 1. A ajuns acolo pentru că cele două partide au decis să îi acorde un vot de încredere, aceleaşi structuri statutare care i-au retras sprijinul politic”, a spus Dragnea.

El a arătat că Grindeanu va fi acuzat probabil mai târziu de o atitudine lipsită de onoare şi de responsabilitate faţă de partid şi faţă de români.

„La toate întâlnirile nocturne la care aţi fost cei câţiva colegi despre ce s-a discutat? Despre funcţii, despre dregătorii, despre ministere şi despre câteva afaceri, poate. S-a discutat cumva acolo despre România, despre români, despre sănătate, educaţie, pensii, salarii? Categoric nu. La toate întâlnirile nocturne respective s-au promis lucruri irealizabile. Am vorbit cu un coleg azi noapte, târziu, şi l-am întrebat: << Tu ce spui joi acasă? Ca ai votat împotriva României sau împotriva propriului partid pentru o funcţie sau pentru o afacere?>>”, a spus Dragnea.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO