Eveniment

Preşedintele PSD Liviu Dragnea: Iohannis a venit supărat din vacanţă şi ne-a certat pe toţi

Preşedintele PSD Liviu Dragnea: Iohannis a venit...

Autor: Liviu Dadacus

27.09.2017, 13:24 160

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a evitat, miercuri, să comenteze declaraţiile şefului statului, Klaus Iohannis, referitoare la atitudinea PSD faţă de Justiţie, el arătând că Iohannis a vorbit "destul" şi că a venit "supărat" din vacanţă şi "ne-a certat pe toţi".

"Nu vorbesc. A vorbit preşedintele (Klaus Iohannis, n.r.) destul. Şi aşa a venit supărat din vacanţă şi ne-a certat pe toţi", a spus Dragnea, la ieşirea din sala de plen a Camerei Deputaţilor, el evitând să facă declaraţii suplimentare.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb ar fi trebuit să demisioneze din funcţiile ministeriale deţinute, aceasta fiind ”varianta optimală”, şi a exprimat regretul că PSD ”face scut” în jurul celor două.

”Cred că vă amintiţi de poziţiile mele pe care le-am avut în ocazii similare şi, din nefericire, au fost câteva astfel de ocazii. Eu vreau să cred că România este o ţară care întăreşte statul de drept, iar într-un stat de drept, persoane urmărite penal, judecate penal şi condamnate penal, nu trebuie să fie în conducerea statului. Da, doamnele ministru trebuiau, în varianta optimală, să demisioneze. A doua variantă democratică, trebuiau să fie retrase. Faptul că PSD face scut în jurul doamnelor ministru nu este de bun augur”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO