Eveniment

Preşedintele Senatului Florin Cîţu anunţă o delegaţie în SUA: Principalul obiectiv reprezintă aderarea României la programul Visa Waiver

Preşedintele Senatului Florin Cîţu anunţă o...

Autor: Mediafax

25.03.2022, 18:19 167

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, lider PNL, anunţă că a început vizita în SUA, iar aderarea României la programul Visa Waiver reprezintă unul din principalele sale obiective.

„Dăm startul vizitei în SUA. Astăzi, împreună cu ambasadorul României în SUA şi cu membrii delegaţiei, vom avem întrevederi cu oficiali din cadrul Departamentului de Stat pentru discuţii legate de domeniile: energie, finanţele internaţionale şi dezvoltare”, anunţă DFlorin Cîţu.

El precizează că vineri va avea o întâlnire strategică pentru a discuta evoluţiile de securitate în regiunea Marii Neagre.

„Unul dintre principalele noastre obiective este aderarea României la programul Visa Waiver, subiect pe care l-am discutat cu ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, şi pentru care vom accelera eforturile în perioada următoare, inclusiv la nivelul Congresului american”, conchide Cîţu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO