Eveniment

Preşedintele Traian Băsescu a refuzat să răspundă la întrebarea dacă nu provoacă instabilitate prin intenţia de a ataca reînnoirea guvernului la Curtea Constituţională

Preşedintele Traian Băsescu a refuzat să răspundă la...

Autor: Adelina Mihai

02.03.2014, 18:31 172

Întrebat de un jurnalist de la Antena 3 dacă anunţul pe care l-a făcut în această dimineaţă( că nu îl va redesemna pe premierul Victor Ponta în funcţia de premier dacă va fi schimbat programul de guvernare prin alianţa cu UDMR-ul) nu provoacă instabilitate, preşedintele Traian Băsescu a refuzat să răspundă.

“Subiectul Ucraina este foarte important, de aceea nu aş vrea să transmit alte mesaje. Vreau să vorbesc despre acest subiect, dar cu altă ocazie”, a spus preşedintele Băsescu într-o declaraţie de presă făcută în această seară la Palatul Cotroceni, în care a prezentat poziţia României faţă de conflictul din Crimeea.

Preşedintele Băsescu a declarat în această dimineaţă, în emisiunea "După 20 de ani" că va ataca la Curtea Constituţională decizia Parlamentului legată de noul Guvern dacă în prealabil nu este desemnat un nou premier.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO