Eveniment

Preşedintele UDMR Kelemen Hunor, după discuţia cu Dacian Cioloş: Am constatat lipsa de încredere, aşa nu poţi construi

Preşedintele UDMR Kelemen Hunor, după discuţia cu...

Autor: Mediafax

13.10.2021, 19:23 84

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat miercuri după discuţia cu premierul desemnat Dacian Cioloş că a constatat o lipsă de încredere. Fără încredere este greu să construieşti, a mai spus liderul UDMR.

Kelemen Hunor a spus că discuţiile de miercuri cu premierul desemnat nu au avut nici un rezultat.

„Am avut această discuţie la invitaţia premierului desemnat Dacian Cioloş. Azi nu am ajuns la o concluzie, trebuie să vedem ce va discuta fiecare dintre părţi în forurile decizonale”, a declarat Kelemen Hunor.

În plus liderul UDMR a vorbit despre lipsa de încredere dintre părţi.

„Am constatat lipsa de încredere, fără încredere este greu să construieşti... noi trebuie să găsim o soluţie, într-o formă sau alta.... Eu sper ca fiecare să mai lase din orgoliile arătate în stânga şi în dreapta, nu mai putem schimba moţiunea de cenzură, nici alăturarea de AUR, dar trebuie să schimbăm viitorul”, a adăugat Kelemen Hunor.

O poziţie asemănătoare a adoptat şi liderul PNL, Florin Cîţu.

„Am acceptat din respect. Azi nu a fost nicio concluzie, am spus că mi se pare normal ca cei care au declanşat criză să vină cu o solutie, o sa mai discutăm”, a spus preşedintele PNL Florin Cîţu.

Premierul desemnat Dacian Cioloş s-a întâlnit miercuri seara cu liderii PNL şi UDMR, Florin Cîţu şi Kelemen Hunor, pentru a încerca să formeze noul guvern. Discuţiile au avut loc la sediul PNL.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO