Eveniment

Prima declaraţie a actriţei Amber Heard, după ce a pierdut procesul cu fostul soţ Johnny Depp

Prima declaraţie a actriţei Amber Heard, după ce a...

Autor: Andreea Tobias

13.06.2022, 15:54 1782

Amber Heard spune, după ce a pierdut procesul cu fostul soţ Johnny Depp, că procesul nu a fost corect, pentru că a avut parte de o mediatizare negativă în social media, însă înţelege de ce juriul a dat verdict favorabil actorului.

Actriţa din Aquaman spune că procesul ei nu a fost "corect", după ce juriul s-a pronunţat în favoarea actorului din Piraţii din Caraibe pe 1 iunie.

În primul ei interviu de la pierderea bătăliei juridice, Amber spune că înţelege de ce juriul a ajuns la un verdict în favoarea actorului.

Ea a făcut declaraţiile, conform The Mirror, la Today's Savannah Guthrie, iar interviul urmează să fie difuzat marţi şi miercuri pe NBC.

Amber spune: "Chiar înţeleg. Este un personaj îndrăgit şi oamenii simt că îl cunosc. Este un actor fantastic".

Dar Amber s-a referit apoi la mediatizarea negativă din social media cu care s-a confruntat şi la modul în care consideră că aceasta a contribuit la verdictul juriului.

"Nu-mi pasă ce crede cineva despre mine sau ce judecăţi vreţi să faceţi despre ceea ce s-a întâmplat în intimitatea casei mele, în căsnicia mea, în spatele uşilor închise", adaugă ea.

"Nu presupun că o persoană obişnuită ar trebui să ştie aceste lucruri. Aşa că nu o iau personal."

Un tribunal de lângă Washington i-a dat dreptate lui Johnny Depp în procesul de defăimare, acordându-i despăgubiri de 10 milioane de dolari şi 5 milioane de dolari daune agravate. Instanţa a fost de părere că Amber Heard a făcut declaraţii false descriindu-se ca victimă a violenţei domestice şi că a acţionat "rău intenţionată".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO