Eveniment

Prima organizaţie PNL care se dizolvă şi merge alături de Orban

Prima organizaţie PNL care se dizolvă şi merge alături de Orban

Autor: Gabriel Pecheanu

27.11.2021, 10:00 3486

Organizaţia PNL Săliştea de Sus, din Maramureş, este prima organizaţie PNL din ţară care se dizolvă şi pleacă aproape în totalitate alături de Ludovic Orban, afirmă Cristian Opriş, fostul lider, care a spus că majoritatea membrilor filialei au demisionat din PNL.

„Astăzi, 26 noiembrie 2021, împreună cu majoritatea membrilor din organizaţia PNL din oraşul Săliştea de Sus, Maramureş, am demisionat din PNL, dizolvând organizaţia. Suntem prima organizaţie PNL din ţară care se dizolvă şi pleacă aproape în totalitate alături de Ludovic Orban într-un proiect liberal autentic pentru a nu trăda încrederea cetăţenilor care ne-au susţinut”, scrie pe Facebook Cristian Opriş.

El precizează că a demisionat şi din funcţia de consilier local al oraşului, funcţie pe care o ocupa în urma alegerilor locale din 2020, când a fost cel mai tânăr candidat la primăria unui oraş din România.

„Am luat această hotărâre din considerente morale. Deciziile conducerii PNL de după 25 septembrie, precum şi acţiunile preşedintelui PNL Maramureş, atât înainte de 25 septembrie, prin radierea tuturor potenţialilor delegaţi la congres care nu ar fi votat cu Florin Cîţu, cât şi după, prin susţinerea şi votarea acestui guvern al trădării, în forurile de conducere ale partidului, au săvârşit grave acte de trădare ale cetăţenilor români care ne-au acordat încredere, cât şi ale tuturor membrilor PNL. Prin aceste demisii, ne eliberăm de toate obligaţiile de a respecta deciziile inepte ale conducerii PNL şi ale preşedintelui PNL Maramureş şi ne cerem scuze în faţa tuturor cetăţenilor din judeţ şi din localitate, pe care i-am convins să-l voteze atât pe el la preşedinţia Consiliului Judeţean Maramureş, cât şi lista de candidaţi ai PNL la alegerile parlamentare. Nu suntem toţi la fel”, încheie Cristian Opriş.

AFACERI DE LA ZERO