Eveniment

Prima reacţie a primarului Gabriela Firea, după sfinţirea Catedralei: Catedrala Neamului rămâne aici în Bucureşti, nu pleacă nimeni nicăieri cu ea

Prima reacţie a primarului Gabriela Firea, după...

Autor: Nicolae Oprea

26.11.2018, 13:29 577

„Am fost plecată din Bucureşti, am trimis o scrisoare de felicitare Patriarhului Daniel. M-am bucurat foarte mult că s-a ajuns la acest moment, în care Catedrala Mântuirii Neamului să fie sfinţită. Nu am reuşit să ajung la acest moment, din motive personale. Îmi aduc aminte câtă cerneală s-a scris pe articole defăimătoare şi pe declaraţii defăimătoare la adresa mea, când am propus în Consiliul General ca Primăria Capitalei să ofere acestui edificiu un buget substanţial”, a declarat, luni, Gabriela Firea.

Primarul general a mai declarat că „nu pleacă nimeni cu Catedrala din Bucureşti” şi că şi-a asumat criticile în ceea ce priveşte acordarea de fonduri Catedralei.

„Rămâne aici în Bucureşti, nu pleacă nimeni cu Catedrala nicărieri. Mi-am asumat toate acele critici cu demnitate şi cu curaj. Cred că politica distructivă nu mă caracterizează. (...) Ce vom lăsa noi copiilor noştri în urmă? Vom lăsa numai ceartă, numai discuţii şi plângeri penale, pentru că este la modă”, a mai declarat Gabriela Firea.

La ultima şedinţă a Consiliului General, de săptămâna trecută, printr-o nouă rectificare bugetară, PMB a decis să aloce 10 milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO