Eveniment

Prima reacţie din PSD după revocarea lui Kovesi. Florin Iordache: I-a luat cam mult timp să citească, dar decizia e un semn de normalitate

Prima reacţie din PSD după revocarea lui Kovesi. Florin...

Autor: Gabriel Pecheanu, Mediafax

09.07.2018, 10:19 20355

Preşedintele Comisiei parlamentare pentru legile Justiţiei, deputatul Florin Iordache, a declarat, luni, că preşedintelui Klaus Iohannis ”i-a luat cam mult timp să citească”, dar a catalogat drept un ”semn de normalitate” decizia privind revocarea Codruţei Kovesi.

”Nu a avut un dialog cu noi. I-a luat cam mult preşedintelui să citească, dar e un semn de normalitate faptul că preşedintele, care e garantul respectării Constituţiei, a respectat această decizie a Curţii Constituţionale”, a declarat pentru MEDIAFAX Florin Iordache.

Preşedintele României Klaus Iohannis a emis decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi de la conducerea DNA, potrivit deciziei CCR, anunţul fiind făcut luni de către purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO